Θλίψη στο ΔΗΚΟ - «Έφυγε» από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Κώστας Μαυρίδης

Θλίψη στο ΔΗΚΟ - «Έφυγε» από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Κώστας Μαυρίδης

Με βαθύτατη θλίψη το ΔΗΚΟ αποχαιρετά τον Αντιδήμαρχο Λευκωσίας, Κώστα Μαυρίδη.

Είναι με βαθύτατη θλίψη που έχουμε πληροφορηθεί το θάνατο του συναγωνιστή, εν ενεργεία Αντιδημάρχου Λευκωσίας και μέλους της δημοτικής ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος, Κώστα Μαυρίδη.

Η οικογένεια του Δημοκρατικού Κόμματος έχασε σήμερα έναν άξιο αγωνιστή που επέδειξε διαχρονικά, πλούσια δράση στους εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες της πατρίδας μας. Με ανιδιοτέλεια, ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του.

Ο Πρόεδρος, οι αξιωματούχοι, τα στελέχη και ο κόσμος του Δημοκρατικού Κόμματος, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE