Θλίψη στο ΔΗΚΟ - «Έφυγε» από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Κώστας Μαυρίδης

Θλίψη στο ΔΗΚΟ - «Έφυγε» από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Κώστας Μαυρίδης

Με βαθύτατη θλίψη το ΔΗΚΟ αποχαιρετά τον Αντιδήμαρχο Λευκωσίας, Κώστα Μαυρίδη.

Είναι με βαθύτατη θλίψη που έχουμε πληροφορηθεί το θάνατο του συναγωνιστή, εν ενεργεία Αντιδημάρχου Λευκωσίας και μέλους της δημοτικής ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος, Κώστα Μαυρίδη.

Η οικογένεια του Δημοκρατικού Κόμματος έχασε σήμερα έναν άξιο αγωνιστή που επέδειξε διαχρονικά, πλούσια δράση στους εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες της πατρίδας μας. Με ανιδιοτέλεια, ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του.

Ο Πρόεδρος, οι αξιωματούχοι, τα στελέχη και ο κόσμος του Δημοκρατικού Κόμματος, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.