Σοφία Αλιμπέρτη: Η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση - Η εκπομπή που ετοιμάζεται να αναλάβει

Σοφία Αλιμπέρτη: Η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση - Η εκπομπή που ετοιμάζεται να αναλάβει

Όπως όλα δείχνουν, η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στη μικρή οθόνη έπειτα από πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife και του «Καλύτερα Δε Γίνεται», ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να παρουσιάσει μία νέα καθημερινή εκπομπή, βασισμένη στο βραβευμένο φορμάτ «Dr. Oz».

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το αν και πότε θ' αποφασίσει το κανάλι του Αμαρουσίου να την εντάξει στο πρόγραμμά του. Από δοκιμαστικό για την παρουσίαση του «Dr. Oz» πέρασε και ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη.

Στις ΗΠΑ, η εν λόγω εκπομπή προβλήθηκε από το 2009 μεχρι και το 2021, όταν ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφιος με τους Ρεπουμπλικανούς, διεκδικώντας μια έδρα στην πολιτεία της Πενσυλβάνια. Η σκαλέτα της εκπομπής περιλεμβάνει ιατρικά, κοινωνικά και αστυνομικά θέματα. Την παραγωγή της αμερικάνικης εκδοχής είχε η Όπρα.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE