Σοφία Αλιμπέρτη: Η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση - Η εκπομπή που ετοιμάζεται να αναλάβει

Σοφία Αλιμπέρτη: Η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση - Η εκπομπή που ετοιμάζεται να αναλάβει

Όπως όλα δείχνουν, η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στη μικρή οθόνη έπειτα από πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife και του «Καλύτερα Δε Γίνεται», ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να παρουσιάσει μία νέα καθημερινή εκπομπή, βασισμένη στο βραβευμένο φορμάτ «Dr. Oz».

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το αν και πότε θ' αποφασίσει το κανάλι του Αμαρουσίου να την εντάξει στο πρόγραμμά του. Από δοκιμαστικό για την παρουσίαση του «Dr. Oz» πέρασε και ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη.

Στις ΗΠΑ, η εν λόγω εκπομπή προβλήθηκε από το 2009 μεχρι και το 2021, όταν ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφιος με τους Ρεπουμπλικανούς, διεκδικώντας μια έδρα στην πολιτεία της Πενσυλβάνια. Η σκαλέτα της εκπομπής περιλεμβάνει ιατρικά, κοινωνικά και αστυνομικά θέματα. Την παραγωγή της αμερικάνικης εκδοχής είχε η Όπρα.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE