Σοφία Αλιμπέρτη: Η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση - Η εκπομπή που ετοιμάζεται να αναλάβει

Σοφία Αλιμπέρτη: Η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση - Η εκπομπή που ετοιμάζεται να αναλάβει

Όπως όλα δείχνουν, η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στη μικρή οθόνη έπειτα από πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife και του «Καλύτερα Δε Γίνεται», ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να παρουσιάσει μία νέα καθημερινή εκπομπή, βασισμένη στο βραβευμένο φορμάτ «Dr. Oz».

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το αν και πότε θ' αποφασίσει το κανάλι του Αμαρουσίου να την εντάξει στο πρόγραμμά του. Από δοκιμαστικό για την παρουσίαση του «Dr. Oz» πέρασε και ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη.

Στις ΗΠΑ, η εν λόγω εκπομπή προβλήθηκε από το 2009 μεχρι και το 2021, όταν ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφιος με τους Ρεπουμπλικανούς, διεκδικώντας μια έδρα στην πολιτεία της Πενσυλβάνια. Η σκαλέτα της εκπομπής περιλεμβάνει ιατρικά, κοινωνικά και αστυνομικά θέματα. Την παραγωγή της αμερικάνικης εκδοχής είχε η Όπρα.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE