LIFESTYLE

Ακλόνητος Μπο: «Έχει τελειώσει για μένα» - Η πρώτη ανάρτηση της Καρολίνας Καλύβα μετά την αποχώρησή της

Ακλόνητος Μπο: «Έχει τελειώσει για μένα» - Η πρώτη ανάρτηση της Καρολίνας Καλύβα μετά την αποχώρησή της

Τις δηλώσεις τόσο της Καρολίνας Καλύβα όσο και της μητέρας της, κλήθηκε να σχολιάσει ο Μπο το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και όπως επισήμανε, δεν είδε ολόκληρη τη συνέντευξη της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα παρά μόνο μερικά αποσπάσματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι επιλογή του να σταματήσει τούδε και στο εξής να αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα καθώς είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει γι΄αυτόν.

Αναλυτικότερα, είπε: «Δεν παρακολούθησα ολόκληρη τη συνέντευξη, μόνο κάποια αποσπάσματα απ΄αυτά που έπαιξαν στα sites. Είναι κάτι που έχει τελειώσει για μένα και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό. Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου που τρέχουν τώρα. Είναι επιλογή μου να μη μιλήσω ξανά για το θέμα με την Καρολίνα, ας λέει ό,τι θέλει ο καθένας, δεν με ενοχλεί».

Στην πορεία πρόσθεσε: «Μέχρι στιγμής, δεν με έχει προσβάλει η Καρολίνα με όσα είπε στην πρώτη της συνέντευξη. Αν πει κάτι προσβλητικό για μένα, ναι, θα στενοχωρηθώ».

Η πρώτη ανάρτηση της Καρολίνας Καλύβα στα social media μετά την αποχώρησή της

Η Καρολίνα Καλύβα, αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star εν μέσω «σκανδάλου» και επέστρεψε στην Ελλάδα, το βράδυ της Παρασκευής.

Η σχέση και η οικειότητα που ανέπτυξε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ενώ ήταν ζευγάρι με τον Μπο συζητήθηκε περισσότερο από τις επιδόσεις της στο παιχνίδι. Στην επιστροφή της δεν έκανε καμία δήλωση, απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση.

Το Σάββατο το απόγευμα όμως, έκανε την πρώτη της ανάρτηση με μια φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο και ποζάρει με το ηλιοβασίλεμα στο φόντο και μαγιό λέγοντας: «οι αναμνήσεις θα σβήσουν και οι στιγμές θα μείνουν».

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Στο Νοσοκομείο 33χρονος: Τον βρήκαν μαχαιρωμένο στην πλάτη - Πληροφορίες για δεύτερο τραυματία

Στο Νοσοκομείο 33χρονος: Τον βρήκαν μαχαιρωμένο στην πλάτη - Πληροφορίες για δεύτερο τραυματία

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές στη Λεμεσό μετά από τραυματισμό 33χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top