«Κόλλησαν» στο... μηδέν στην Περιστερώνα

«Κόλλησαν» στο... μηδέν στην Περιστερώνα

Δόξα και Ανόρθωση έμειναν κολλημένες στο... μηδέν (0-0) και πήραν από ένα βαθμό στην Περιστερώνα.

Το παιχνίδι άρχισε με καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν γρήγορα όμως στο επιθετικό τρίτο δεν ήταν ουσιαστικές.

Οι γηπεδούχοι δοκίμασαν να απειλήσουν με κάποια μακρινά σουτ χωρίς ουσία ενώ η Κυρία έφτιαξε μια φάση από στημένο του Τεχέρα και κεφαλιά του Χάρογιαν.

Μετά το ημίωρο έπεσε ο ρυθμός με την Ανόρθωση να φτιάχνει μια καλή φάση όμως το πλασέ του Ιωάννου πέρασε λίγο έξω στο 38ο λεπτό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE