«Κόλλησαν» στο... μηδέν στην Περιστερώνα

«Κόλλησαν» στο... μηδέν στην Περιστερώνα

Δόξα και Ανόρθωση έμειναν κολλημένες στο... μηδέν (0-0) και πήραν από ένα βαθμό στην Περιστερώνα.

Το παιχνίδι άρχισε με καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν γρήγορα όμως στο επιθετικό τρίτο δεν ήταν ουσιαστικές.

Οι γηπεδούχοι δοκίμασαν να απειλήσουν με κάποια μακρινά σουτ χωρίς ουσία ενώ η Κυρία έφτιαξε μια φάση από στημένο του Τεχέρα και κεφαλιά του Χάρογιαν.

Μετά το ημίωρο έπεσε ο ρυθμός με την Ανόρθωση να φτιάχνει μια καλή φάση όμως το πλασέ του Ιωάννου πέρασε λίγο έξω στο 38ο λεπτό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE