«Κόλλησαν» στο... μηδέν στην Περιστερώνα

«Κόλλησαν» στο... μηδέν στην Περιστερώνα

Δόξα και Ανόρθωση έμειναν κολλημένες στο... μηδέν (0-0) και πήραν από ένα βαθμό στην Περιστερώνα.

Το παιχνίδι άρχισε με καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν γρήγορα όμως στο επιθετικό τρίτο δεν ήταν ουσιαστικές.

Οι γηπεδούχοι δοκίμασαν να απειλήσουν με κάποια μακρινά σουτ χωρίς ουσία ενώ η Κυρία έφτιαξε μια φάση από στημένο του Τεχέρα και κεφαλιά του Χάρογιαν.

Μετά το ημίωρο έπεσε ο ρυθμός με την Ανόρθωση να φτιάχνει μια καλή φάση όμως το πλασέ του Ιωάννου πέρασε λίγο έξω στο 38ο λεπτό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE