«Κόλλησαν» στο... μηδέν στην Περιστερώνα

«Κόλλησαν» στο... μηδέν στην Περιστερώνα

Δόξα και Ανόρθωση έμειναν κολλημένες στο... μηδέν (0-0) και πήραν από ένα βαθμό στην Περιστερώνα.

Το παιχνίδι άρχισε με καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν γρήγορα όμως στο επιθετικό τρίτο δεν ήταν ουσιαστικές.

Οι γηπεδούχοι δοκίμασαν να απειλήσουν με κάποια μακρινά σουτ χωρίς ουσία ενώ η Κυρία έφτιαξε μια φάση από στημένο του Τεχέρα και κεφαλιά του Χάρογιαν.

Μετά το ημίωρο έπεσε ο ρυθμός με την Ανόρθωση να φτιάχνει μια καλή φάση όμως το πλασέ του Ιωάννου πέρασε λίγο έξω στο 38ο λεπτό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE