Πάμελα Άντερσον: Το «μυθικό» ποσό που θα της αφήσει πρώην σύζυγός της

Πάμελα Άντερσον: Το «μυθικό» ποσό που θα της αφήσει πρώην σύζυγός της

Η Πάμελα Άντεσρον απασχολεί ιδιαίτερα τον ξένο Τύπο αυτές τις μέρες, με το βιογραφικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή της να φέρνει τη μία αποκάλυψη μετά την άλλη για την ερωτική της ζωή.

Το sex symbol των προηγούμεων δεκαετιών, έχει κάνει αρκετούς γάμους, αλλά αυτός με τον Τζον Πίτερς συζητήθηκε περισσότερο από όλους, αφού διήρκησε μόλις 12 ημέρες.

Παρά τον σύντομο έγγαμο βίο τους, ο Αμερικανός παραγωγός ταινιών τρέφει μεγάλη αγάπη στην Άντερσον. Γι΄αυτό και δεν θα την ξεχάσει όταν έρθει η ώρα να συντάξει τη διαθήκη του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 4ος σύζυγος της Πάμελα Άντερσον σκοπεύει να της αφήσει ένα ποσό, για να την εξασφαλίσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE