Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Κάνουν τον πόνο σου δικό τους» - Σε ρόλο ξεναγού στο μοναστήρι των γάτων στη Λεμεσό - Βίντεο

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Κάνουν τον πόνο σου δικό τους» - Σε ρόλο ξεναγού στο μοναστήρι των γάτων στη Λεμεσό - Βίντεο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μια ξεχωριστή και σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, στην πετυχημένη τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ «Πλάνα με ουρά» ξεναγεί το συνεργείο της εκπομπής στη Μονή Αγίου Νικολάου των Γάτων στη Λεμεσό.

Ο αγαπημένος Κύπριος τραγουδοποιός μας ξεναγεί στο μοναστήρι των γάτων της Κύπρου αποκαλύπτοντας όχι μόνο τη στενή σχέση και αγάπη του για τα ζώα αλλά και στις κρυφές ομορφιές της πατρίδας του προβάλλοντας τη μοναδική πανίδα του νησιού.

Δείτε το βίντεο στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.