Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το J2US και η Φωτεινή Δάρρα - «Bγάζει ότι είναι ξινή, ενώ δεν είναι» - Δείτε βίντεο

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το J2US και η Φωτεινή Δάρρα - «Bγάζει ότι είναι ξινή, ενώ δεν είναι» - Δείτε βίντεο

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», που βρέθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές».

Ο θεατρικός παραγωγός και τραγουδιστής αναφέρθηκε στη Φωτεινή Δάρρα, αλλά και στη συμμετοχή του στο J2US, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Μάλιστα, με αφορμή τον τελικό του μουσικού σόου και την τραγουδίστρια, που δεν βρέθηκε στην πρώτη θέση με τον Πάνο Τριανταφύλλου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σχολίασε τη στάση της, μετά απ’ όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά της.

Δείτε σχετικό απόσπασμα

«Καλησπέρα και καλή βραδιά! Άλλο θέμα;» ήταν η πρώτη αντίδραση του Μαυρίκιου Μαυρικίου μόλις άκουσε το όνομα της Φωτεινής Δάρρα, ενώ συνέχισε «Δεν ξέρω, μπορεί και να παρεξηγήθηκε που μίλησα εκ μέρους της. Κοίταξε τώρα, νομίζω η Φωτεινή είναι λίγο παρεξηγημένη, με την έννοια, ότι χωρίς να το θέλει, βγάζει λίγο ότι είναι ξινή, ενώ δεν είναι».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE