LIKE ONLINE

Οι 11 επενδύσεις που θα ευχόσουν να είχες κάνει νωρίτερα

Οι 11 επενδύσεις που θα ευχόσουν να είχες κάνει νωρίτερα

Κάθε άντρας, μια φορά τουλάχιστον στη ζωή του, έχει κοιτάξει πίσω και έχει μετανιώσει για κάτι που δεν αγόρασε ή δεν επένδυσε όταν ήταν η σωστή στιγμή. Μπορεί να ήταν μια πολύ καλή αγορά ακινήτου, ή μια προσφορά ενός ρολογιού ή ακόμα και μετοχές. Αυτό συνήθως συμβαίνει διότι δεν υπάρχει αρκετή γνώση της αγοράς και του τι είναι hot σήμερα και τι θα είναι αύριο.

Οπότε πώς θα μπορούσαμε να βγούμε μπροστά και να ξέρουμε που να επενδύσουμε πριν ξεκινήσει να γίνεται κοσμοπλημμύρα; «Το πρωινό πουλί πιάνει το σκουλήκι» λένε και αν τα σκουλήκια άξιζαν άξιζαν όσο οι μετοχές της Tesla, θα είχαμε οικολογικό πρόβλημα.

Θεωρητικά για να προβλέψεις τις μελλοντικές τάσεις, αρκεί να κοιτάξεις τις τάσεις του παρελθόντος. Το κλειδί είναι να μάθεις ποια ήταν τα πιο περιζήτητα αντικείμενα -και όχι μόνο- για αγορά παλαιότερα και πως οι ανάγκες των ανθρώπων που τα αγόρασαν εξελίσσονται στο μέλλον.

Παρακάτω θα δείτε ποια ήταν τα πράγματα που θα έπρεπε να είχαμε επενδύσει στο παρελθόν, πριν γίνουν ανάρπαστα το 2020. Πιστεύω θα είναι ένας πολύ βοηθητικός μπούσουλας.

1. Bitcoin
2. Ποδήλατο
3. Ακριβό άρωμα
4. Κολλητά τζιν παντελόνια
5. Μπότες
6. Καπέλο
7. Airpods
8. Ζιβάγκο
9. Καλό ρολόι
10. Manboxes
11. Μικρό ακίνητο

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top