Εστιατόριο στο εξωτερικό χρέωσε 25 δολάρια πελάτισσα για να κόψει την τούρτα των γενεθλίων της - Δείτε βίντεο

Εστιατόριο στο εξωτερικό χρέωσε 25 δολάρια πελάτισσα για να κόψει την τούρτα των γενεθλίων της - Δείτε βίντεο

Η αλήθεια είναι πως αρκετές φορές οι άνθρωποι αποφασίζουν να γιορτάσουν τα γενέθλια τους σε κάποιο εστιατόριο. Συνήθως κάποιος από τους φίλους του εορτάζων έχει συνεννοηθεί με τον υπεύθυνο του εστιατορίου, ώστε την κατάλληλη στιγμή να έρθει η τούρτα στο τραπέζι.

Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση, το εστιατόριο αποφάσισε να κάνει κάτι μοναδικό. Μια νεαρή κοπέλα ανέβασε στην πλατφόρμα του TikTok ένα βίντεο, στο οποίο μοιράστηκε την μοναδική της εμπειρία.

Δείτε βίντεο:

@vivala_blondiiie I didn’t know this was a thing?!? 😳@BrazyBecca @Michelle Greene @Vanessa Valenbaer #ReadySetLift ♬ I try not to km.. - h

Όπως είναι ξεκάθαρο και στο βίντεο, η απόδειξη που ήρθε στα χέρια της κοπέλας έγραφε: «1 Cake Cut» (κόψιμο της τούρτας), για 25$. Μόλις αντίκρισε την απόδειξη, η κοπέλα πραγματικά σάστισε. Δεν ήξερε ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, σχολίασε η ίδια.

Μετά από αυτό το περιστατικό, η ίδια απόφασισε να μοιραστεί την εμπειρία της και να προειδεάσει τους χρήστες του διαδικτύου, ώστε να γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο υπάρχει σαν μια «υπηρεσία», που μπορεί να προσφέρει ένα εστιατόριο.

Όπως ήταν φυσιολογικό, οι ακόλουθοι της έσπευσαν στα σχόλια του βίντεο, ώστε να τοποθετηθούν για αυτό το μοναδικό γεγονός. Αρκετοί ήταν αυτοί που το γνώριζαν ήδη, πως ισχύει αυτή η «υπηρεσία». Κάποιος έγραψε: «Αυτή είναι μια σωστή πολιτική, καθώς το εστιατόριο πρέπει να βγάλει καινούργια σερβίτσια και μετά να τα πλύνει. Επομένως είναι έξοδα, που πρέπει να καλυφθούν».

Αντιθέτως υπήρχαν και αυτοί που τοποθετήθηκαν ενάντια σε αυτή την πολιτική. «Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω κάποιο φιλοδώρημα». Ενώ κάποιος άλλος σημείωσε: «Δούλεψα αρκετά χρόνια σε εστιατόρια, πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Νέος συναγερμός στο Ακρωτήρι

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Νέος συναγερμός στο Ακρωτήρι

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE