Σοκάρει η δήλωση του Χριστόφορου Τορναρίτη: «Είχα να αντιμετωπίσω ποινές ισόβιας κάθειρξης» - Δείτε βίντεο

Σοκάρει η δήλωση του Χριστόφορου Τορναρίτη: «Είχα να αντιμετωπίσω ποινές ισόβιας κάθειρξης» - Δείτε βίντεο

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα», στον Alpha Κύπρου βρέθηκε ο γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας, Χριστόφορος Τορναρίτης, το απόγευμα της Πέμπτης (02/02), ο οποίος έδωσε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πρώτο του βιβλίο, ενώ παράλληλα μίλησε και για την στιγμή της ζωής του που τον σημάδεψε και τον έκανε να αλλάξει τα πάντα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Τορναρίτης, ήταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και είχε να αντιμετωπίσει πέντε ποινές ισόβιας κάθειρξης με εικοσαετή φυλάκιση.

Μίλησε μάλιστα για την στιγμή που ήταν μέσα στο δικαστήριο αναφέροντας ότι ένιωθε παράξενα και διερωτήθηκε: «τι γυρεύω εγώ εδώ ποιος είμαι».

Συνέχισε αναφέροντας πως υπήρχαν προβλήματα στο σπίτι: «πιθανώς χωρισμός και ούτω καθεξής και όλα αυτά μου έκαναν ένα κλικ και ξεκίνησα, μπήκα στην αναζήτηση για να δω τι συμβαίνει», είπε χαρακτηριστικά.

«Γιατί να συμπεριφέρομαι με αυτό τον τρόπο γιατί είναι βασανίζω τον εαυτό μου, γιατί την αυτοκαταστρέφομαι;», συμπλήρωσε.   

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.