Σοκάρει η δήλωση του Χριστόφορου Τορναρίτη: «Είχα να αντιμετωπίσω ποινές ισόβιας κάθειρξης» - Δείτε βίντεο

Σοκάρει η δήλωση του Χριστόφορου Τορναρίτη: «Είχα να αντιμετωπίσω ποινές ισόβιας κάθειρξης» - Δείτε βίντεο

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα», στον Alpha Κύπρου βρέθηκε ο γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας, Χριστόφορος Τορναρίτης, το απόγευμα της Πέμπτης (02/02), ο οποίος έδωσε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πρώτο του βιβλίο, ενώ παράλληλα μίλησε και για την στιγμή της ζωής του που τον σημάδεψε και τον έκανε να αλλάξει τα πάντα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Τορναρίτης, ήταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και είχε να αντιμετωπίσει πέντε ποινές ισόβιας κάθειρξης με εικοσαετή φυλάκιση.

Μίλησε μάλιστα για την στιγμή που ήταν μέσα στο δικαστήριο αναφέροντας ότι ένιωθε παράξενα και διερωτήθηκε: «τι γυρεύω εγώ εδώ ποιος είμαι».

Συνέχισε αναφέροντας πως υπήρχαν προβλήματα στο σπίτι: «πιθανώς χωρισμός και ούτω καθεξής και όλα αυτά μου έκαναν ένα κλικ και ξεκίνησα, μπήκα στην αναζήτηση για να δω τι συμβαίνει», είπε χαρακτηριστικά.

«Γιατί να συμπεριφέρομαι με αυτό τον τρόπο γιατί είναι βασανίζω τον εαυτό μου, γιατί την αυτοκαταστρέφομαι;», συμπλήρωσε.   

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE