Η ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών για τον 60χρονο που εντοπίστηκε νεκρός – Τι αναφέρει

Η ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών για τον 60χρονο που εντοπίστηκε νεκρός – Τι αναφέρει

Νεκρός εντοπίστηκε την Παρασκευή (3/2) 60χρονος σε πτέρυγα του Τμήματος Φυλακών.

Σε ανακοίνωση, που εξέδωσε το Τμήμα Φυλάκων, αναφέρεται πως ο 60χρονος εντοπίστηκε νεκρός στις 13:40, ενώ το Τμήμα Φυλακών ενεργοποίησε το πρωτόκολλο ενεργειών, που αφορά τέτοια περιστατικά.

Στη σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία και ιατροδικαστές, οι οποίοι επιθεώρησαν τη σκηνή και τη σορό.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου το 60χρονου θα διαπιστωθούν μετά την νενομισμένη νεκροτομή, η οποία θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Το Τμήμα Φυλακών εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE