LIFESTYLE

Όστιν Μπάτλερ: Προσπάθησε να μιμηθεί την προφορά του Έλβις και κατέστρεψε τις φωνητικές του χορδές

Όστιν Μπάτλερ: Προσπάθησε να μιμηθεί την προφορά του Έλβις και κατέστρεψε τις φωνητικές του χορδές

Ο Όστιν Μπάτλερ, ο 31χρονος ηθοποιός που υποδύθηκε τον Έλβις Πρίσλεϊ στη βιογραφική ταινία του 2022 παραδέχτηκε ότι θέλει να σταματήσει να μιλάει σαν τον βασιλιά της ροκ εν ρολ.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «The Graham Norton Show» δήλωσε ότι θέλει να απαλλαγεί από την προφορά που χρησιμοποιούσε στην ταινία, αλλά μάλλον έχει βλάψει τις φωνητικές του χορδές, καθώς χρειαζόταν να εξασκείται για ώρες στο τραγούδι, για τις ανάγκες του ρόλου. «Το κάθε τραγούδι χρειαζόταν να γυριστεί περίπου 40 φορές, νομίζω ότι κατέστρεψα τις φωνητικές μου χορδές», είπε.


Το τελευταίο διάστημα βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μπάτλερ έχει δεχτεί κριτική από τους χρήστες του Twitter, επειδή συνεχίζει να μιλάει σαν να υποδύεται ακόμα τον Έλβις Πρίσλεϊ, ακόμα και μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας.

Ακόμα και όταν βραβεύτηκε στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, χρησιμοποίησε για ακόμα μια φορά την ίδια προφορά και σχολιάστηκε από πολλούς.

Παρά τα αρνητικά σχόλια όμως, ο Μπάτλερ υποστήριξε ότι μιλάει κανονικά και δεν χρησιμοποιεί επίτηδες την εν λόγω προφορά. Όπως εξήγησε, ίσως για αυτό να ευθύνεται το γεγονός ότι αφιέρωσε πολύ χρόνο στην προετοιμασία του ρόλου του. «Δεν το κάνω επίτηδες, τη συνήθισα», αναφέρει.



Η Irene Bartlett, η οποία τον βοήθησε στα μαθήματα φωνητικής, χαρακτήρισε την προφορά του «γνήσια» και δήλωσε πως θα μπορούσε να «παραμείνει για πάντα», λόγω του χρόνου που ξόδεψε ο Μπάτλερ για να τελειοποιήσει τη φωνή του Πρίσλεϊ.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top