Όλα έτοιμα για τις εκλογές της Κυριακής - «Όλα βαίνουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό»

Όλα έτοιμα για τις εκλογές της Κυριακής - «Όλα βαίνουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό»

Όλα βαίνουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό και υλοποιούνται όλα τα επιμέρους σημεία ενόψει του ανοίγματος των καλπών την Κυριακή, είπε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Έφορος Εκλογών Δρ Κώστας Κωνσταντίνου.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για το θέμα ο κ. Κωνστανίνου ανέφερε ότι έχουν δοθεί οι κάλπες στους προεδρεύοντες υπαλλήλους και τα εκλογικά κέντρα είναι έτοιμα ώστε να ξεκινήσει κανονικά το πρωί της Κυριακής η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Αναφορικά με τα εκλογικά κέντρα του εξωτερικού, ο Γενικός Έφορος Εκλογών σημείωσε πως από τις 2 μ.μ. όλοι οι υπάλληλοι που θα πήγαιναν στο εξωτερικό είναι ήδη στις πόλεις στις οποίες τους έχουν ανατεθεί καθήκοντα, με τελευταία επιβεβαιωμένη αφιχθείσα πτήση αυτή προς το Παρίσι.

«Αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία σε όλους τομείς μέχρι να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα», κατέληξε ο Δρ Κωνσταντίνου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE