ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία στο Themaonline για το ΓΝ. Λεμεσού: Γυναίκα σφάδαζε από τους πόνους και την άφηναν προκλητικά να περιμένει

Καταγγελία στο Themaonline για το ΓΝ. Λεμεσού: Γυναίκα σφάδαζε από τους πόνους και την άφηναν προκλητικά να περιμένει

"Η κατάσταση στα νοσοκομεία έχει ξεφύγει. Μας αφήνουν στο έλεος του Θεού και να πεθάνουμε", δηλώνει στο Themaonline γυναίκα, της οποίας συγγενικό πρόσωπο έζησε την απόλυτη απαξίωση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έφτασε στα γραφεία μας, το πρωί του Σαββάτου (4/2), συγγενής 39χρονης γυναίκας από το Ακρωτήρι, κάλεσε ασθενοφόρο αφού η εν λόγω ασθενής παρουσίασε συμπτώματα αλλεργικού σοκ. Μετά από μία ολόκληρη ώρα αναμονής, ειδοποιήθηκαν ότι το ασθενοφόρο δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στην κλήση λόγω άλλου περιστατικού. 

Δίχως να χάσουν χρόνο, μετέφεραν την 39χρονη με αυτοκίνητο στο Γενικό νοσοκομείο Λεμεσού, όμως η περιπέτειά της δεν τελείωσε εκεί. Η ασθενής παρότι παρουσίαζε λυποθυμικές τάσεις και δεν μπορούσε καν να μιλήσει από τον έντονο πόνο, το προσωπικό φέρεται να μην ανταποκρινόταν θετικά στις συνεχείς τόσο της ίδιας και του συγγενικού της προσώπου. 

"Τους παρακαλούσαμε να την πάρουν μέσα γιατί νόμιζα ότι θα "σβήσει" στα χέρια μου και ήταν όλοι αδιάφοροι και απαθείς", μας ανέφερε. Όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, το πρόσωπο που τη συνόδευε άρχισε να φωνάζει προκειμένου να τους προσέξει κάποιος και να μεταφέρει την ασθενή μέσα στα επείγοντα. Σεκιούριτι του νοσοκομείου έσπευσαν στο σημείο ώστε να ηρεμήσουν τον εξαγριωμένο άνδρα και να μάθουν τι συμβαίνει. Ως δια μαγείας και μετά το περιστατικό, νοσηλευτές μετέφεραν την 39χρονη στα επείγοντα και της χορήγησαν ορό και φαρμακευτική αγωγή. 

"Δεν φτάνει που θα άφηναν την 39χρονη να πεθάνει, μας ειρωνεύτηκαν κιόλας! Συγκεκριμένα μία νοσηλεύτρια, ψηλή ξανθιά με κότσο έλεγε στους συναδέρφους της"... "Γιατί φωνάζουν έτσι; Τίποτα εν έσσιη. Μια χαρά είναι η κυρία...Τίνος εν τούτος που φωνάζει";

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα επείγοντα του Γενικού νοσοκομείου Λεμεσού δεν υπήρχε -τουλάχιστον σήμερα- γιατρός, ενώ δεν είναι λίγοι οι πολίτες που ταλαιπωρούνται καθημερινά με το γενικό σύστημα υγείας...

Έφτασε η στιγμή ο ΟΚΥπΥ να αναλάβει τις ευθύνες του...

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top