Παιδάκι ενός έτους παρουσίασε σπασμούς - Με καταλυτική παρέμβαση της Αστυνομίας μεταφέρθηκε στο Μακάρειο

Παιδάκι ενός έτους παρουσίασε σπασμούς - Με καταλυτική παρέμβαση της Αστυνομίας μεταφέρθηκε στο Μακάρειο

Με άμεσες ενέργειες μέλη της Αστυνομίας παρείχαν βοήθεια σήμερα το πρωί, σε ζεύγος από την Πάφο, για να μεταφέρει το συντομότερο στο Μακάρειο Νοσοκομείο, το παιδάκι τους ηλικίας ενός έτους, το οποίο παρουσίασε σπασμούς.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.30π.μ. σήμερα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου και της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Λευκωσίας, ενημερώθηκαν για το περιστατικό και εντόπισαν το όχημα στο οποίο επέβαινε η οικογένεια του μικρού, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον Κόρνο.

Τα μέλη της Αστυνομίας, ενήργησαν άμεσα και συνόδευσαν με ασφάλεια το αυτοκίνητο του ζεύγους στο Μακάρειο, όπου τους ανέμενε ιατρικό προσωπικό και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο παιδάκι. Στη συνέχεια κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο παιδιατρικό τμήμα, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

Η οικογένεια του παιδιού, ευχαρίστησε τα μέλη της Αστυνομίας για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβησαν και τη βοήθεια που τους παρείχαν, ώστε να φτάσουν έγκαιρα και με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό:  «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό: «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, υπογραμμίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννη Μιχαήλ Λοβέρδο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να χαιρετίσει τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE