Δεν έκανε στάση ούτε στη Λεμεσό το... Τρένο του Όλτρα και ξανά στο +4!

Δεν έκανε στάση ούτε στη Λεμεσό το... Τρένο του Όλτρα και ξανά στο +4!

Δεν σταματάει πουθενά η ΑΕΚ! Η ομάδα της Λάρνακας πέρασε νικηφόρα και από το Τσίρειο, επικρατώντας της Καρμιώτισσας με 1-3 για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας και επανέφερε το +4 από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ, ενώ πλέον ξέφυγε με οκτώ βαθμούς από την 3η Πάφος FC!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE