Κυνήγι τίτλου που θυμίζει… 2016/17

Κυνήγι τίτλου που θυμίζει… 2016/17

Σε διαδικασία κυνηγητού βρίσκονται ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ Λάρνακας οι οποίοι την παρούσα φάση είναι οι κύριοι διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Μπορεί στις τελευταίες αγωνιστικές ο ΑΠΟΕΛ να μην απέδωσε τόσο όσο θα ανέμεναν στις τάξεις της ομάδας, ωστόσο παραμένει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη η ΑΕΚ, δείχνει αποφασισμένη να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, που δεν είναι άλλος από την απόκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE