Κυνήγι τίτλου που θυμίζει… 2016/17

Κυνήγι τίτλου που θυμίζει… 2016/17

Σε διαδικασία κυνηγητού βρίσκονται ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ Λάρνακας οι οποίοι την παρούσα φάση είναι οι κύριοι διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Μπορεί στις τελευταίες αγωνιστικές ο ΑΠΟΕΛ να μην απέδωσε τόσο όσο θα ανέμεναν στις τάξεις της ομάδας, ωστόσο παραμένει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη η ΑΕΚ, δείχνει αποφασισμένη να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, που δεν είναι άλλος από την απόκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE