Κυνήγι τίτλου που θυμίζει… 2016/17

Κυνήγι τίτλου που θυμίζει… 2016/17

Σε διαδικασία κυνηγητού βρίσκονται ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ Λάρνακας οι οποίοι την παρούσα φάση είναι οι κύριοι διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Μπορεί στις τελευταίες αγωνιστικές ο ΑΠΟΕΛ να μην απέδωσε τόσο όσο θα ανέμεναν στις τάξεις της ομάδας, ωστόσο παραμένει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη η ΑΕΚ, δείχνει αποφασισμένη να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, που δεν είναι άλλος από την απόκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE