Κυνήγι τίτλου που θυμίζει… 2016/17

Κυνήγι τίτλου που θυμίζει… 2016/17

Σε διαδικασία κυνηγητού βρίσκονται ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ Λάρνακας οι οποίοι την παρούσα φάση είναι οι κύριοι διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Μπορεί στις τελευταίες αγωνιστικές ο ΑΠΟΕΛ να μην απέδωσε τόσο όσο θα ανέμεναν στις τάξεις της ομάδας, ωστόσο παραμένει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη η ΑΕΚ, δείχνει αποφασισμένη να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, που δεν είναι άλλος από την απόκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE