Περισσότερες single γυναίκες παρά άντρες έχουν το δικό τους σπίτι

Περισσότερες single γυναίκες παρά άντρες έχουν το δικό τους σπίτι

Περισσότερες single γυναίκες παρά άντρες έχουν το δικό τους σπίτι, παρόλο που η ανισότητα στις αμοιβές μεταξύ των φύλων παραμένει – για κάθε δολάριο που βγάζουν οι άντρες, οι γυναίκες κερδίζουν 83,1 σεντς. Ή τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στις ΗΠΑ, σύμφωνα με μια νέα έρευνα της εταιρείας LendingTree, που δημοσιεύτηκε στο «Forbes».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχετικό άρθρο, οι αδέσμευτες γυναίκες έχουν συνολικά 10,76 εκ. σπίτια, αριθμός που στους άντρες οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια οικογενειακή κατάσταση πέφτει στα 8,12 εκατομμύρια.

Είναι κι αυτό ένα είδος αυτονομίας, που δεν συνδέεται ωστόσο απαραίτητα με την οικονομική κατάσταση των γυναικών οι οποίες είναι ιδιοκτήτριες σπιτιού. Ίσως όμως έχει να κάνει κυρίως με το ότι δίνουν προτεραιότητα σε τέτοιου είδους επενδύσεις, όσες τουλάχιστον έχουν τη ευχέρεια να το κάνουν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

Κοινή συνάντηση με τους Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ημέρα της τελετής έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE