Περισσότερες single γυναίκες παρά άντρες έχουν το δικό τους σπίτι

Περισσότερες single γυναίκες παρά άντρες έχουν το δικό τους σπίτι

Περισσότερες single γυναίκες παρά άντρες έχουν το δικό τους σπίτι, παρόλο που η ανισότητα στις αμοιβές μεταξύ των φύλων παραμένει – για κάθε δολάριο που βγάζουν οι άντρες, οι γυναίκες κερδίζουν 83,1 σεντς. Ή τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στις ΗΠΑ, σύμφωνα με μια νέα έρευνα της εταιρείας LendingTree, που δημοσιεύτηκε στο «Forbes».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχετικό άρθρο, οι αδέσμευτες γυναίκες έχουν συνολικά 10,76 εκ. σπίτια, αριθμός που στους άντρες οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια οικογενειακή κατάσταση πέφτει στα 8,12 εκατομμύρια.

Είναι κι αυτό ένα είδος αυτονομίας, που δεν συνδέεται ωστόσο απαραίτητα με την οικονομική κατάσταση των γυναικών οι οποίες είναι ιδιοκτήτριες σπιτιού. Ίσως όμως έχει να κάνει κυρίως με το ότι δίνουν προτεραιότητα σε τέτοιου είδους επενδύσεις, όσες τουλάχιστον έχουν τη ευχέρεια να το κάνουν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE