Λεωφορείο έγινε «cabrio» μετά από σύγκρουση σε τούνελ (ΦΩΤΟ)

Λεωφορείο έγινε «cabrio» μετά από σύγκρουση σε τούνελ (ΦΩΤΟ)

Παραλίγο τραγωδία σε αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη Λιλ της Γαλλίας, όταν τουριστικό λεωφορείο επιχείρησε να διασχίσει τούνελ πολύ χαμηλό για το ύψος του.

Η οροφή του οχήματος καταστράφηκε ολοσχερώς, αλλά σαν από θαύμα κανείς από τους 60 επιβάτες, στην πλειοψηφία τους Ισπανοί φοιτητές, δεν σκοτώθηκε.

Σε κατάσταση σοκ οι επιζήσαντες διηγούνται την περιπέτειά τους.

«Κοιμόμουν, τα μάτια μου ήταν κλειστά. Ξαφνικά άκουσα έναν τρομερό θόρυβο και μύρισε κάτι σαν καπνός. Παντού σπασμένα τζάμια και όλοι ήταν αιμόφυρτοι. Ήταν καταστροφή», αναφέρει ένας νεαρός Ισπανός.

«Η πρόσκρουση ήταν ιδιαίτερα βίαιη. Την ώρα της σύγκρουσης η πλειοψηφία των επιβατών στο λεωφορείο κοιμόντουσαν», υποστηρίζει ένας γιατρός του τοπικού νοσοκομείου.

Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο από το Μπιλμπάο προς το Άμστερνταμ. Το ατύχημα συνέβη στις 5:30 τα ξημερώματα.

Συνολικά 34 επιβάτες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Έξι νοσηλεύονται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, ενώ είκοσι πήραν ήδη εξιτήριο.

Οι αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το ατύχημα οφείλεται σε απροσεξία του οδηγού. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, δείχνουν ότι δεν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE