«Ντου» αστυνομίας σε εστιατόριο - Εντόπισαν να εργάζονται παράνομα άτομα

«Ντου» αστυνομίας σε εστιατόριο - Εντόπισαν να εργάζονται παράνομα άτομα

Δύο πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη απασχόληση και παράνομη εργοδότηση στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 5 Φεβρουαρίου μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης μετέβησαν σε εστιατόριο στην Πάφο βάση πληροφορίας ότι εκεί εργοδοτούνται παράνομα πρόσωπα.

Στο εστιατόριο τα μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης εντόπισαν ένα πρόσωπο να ασχολείται με το καθάρισμα τραπεζιών στο εξωτερικό χώρο του εστιατορίου.

Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 26χρονο αιτητή πολιτικού ασύλου ο οποίος δεν είναι κάτοχος άδειας εργασίας ενώ ως εργοδότρια υποδείχθηκε μια 41χρονη.

Τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πάφου, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς, ο 26χρονος για παράνομη απασχόληση και η 41χρονη για παράνομη εργοδότηση. Ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE