Αυτός καταζητείται από την Αστυνομία για το φόνο στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Αυτός καταζητείται από την Αστυνομία  για το φόνο στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Τη φωτογραφία και στοιχεία άντρα ηλικίας 22 ετών, που καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Osama Aldheis, ημερομηνία γέννησης 02/01/2001, από Συρία, κάτοικος Κύπρου. Εναντίον του έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης φόνου, που διαπράχθηκε την Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου, 2023, στη Λευκωσία, με θύμα άντρα 21 ετών, επίσης από τη Συρία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Το στόρι

Να υπενθυμίσουμε ότι γυρω στις 9.40μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για ρίψη πυροβολισμών, σε δρόμο στο κέντρο της Λευκωσίας. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου διαπίστωσαν ότι από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε σοβαρά ο 21χρονος.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα, από πυροβολισμό στο κεφάλι. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του, γύρω στις 10.45μ.μ..

Η σκηνή όπου τραυματίστηκε ο 21χρονος, αποκλείστηκε από μέλη της Αστυνομίας, για διεξαγωγή εξετάσεων, κατά τη διάρκεια των οποίων περισυνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».

BEST OF TOTHEMAONLINE