Σεισμός στην Τουρκία: Επταήμερο πένθος κήρυξε ο Ερντογάν στη χώρα

Σεισμός στην Τουρκία: Επταήμερο πένθος κήρυξε ο Ερντογάν στη χώρα

Σε επταήμερο πένθος κήρυξε την Τουρκία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λόγω του καταστροφικού σεισμού στη χώρα.

Οπως γνωστοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι σημαίες της Τουρκίας θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι τη δύση του ηλίου την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου σε όλες τις αντιπροσωπείες της χώρας.

Οι νεκροί, μέχρι στιγμής, έχουν ξεπεράσει τους 2.300 σε Τουρκία και Συρία αν και ο θλιβερός απολογισμός αναμένεται να ανέβει ακόμη περισσότερο, αφού υπάρχουν πάρα πολλοί βαριά τραυματίες, καθώς και αγνοούμενοι.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE