Σεισμός στην Τουρκία: Επταήμερο πένθος κήρυξε ο Ερντογάν στη χώρα

Σεισμός στην Τουρκία: Επταήμερο πένθος κήρυξε ο Ερντογάν στη χώρα

Σε επταήμερο πένθος κήρυξε την Τουρκία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λόγω του καταστροφικού σεισμού στη χώρα.

Οπως γνωστοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι σημαίες της Τουρκίας θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι τη δύση του ηλίου την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου σε όλες τις αντιπροσωπείες της χώρας.

Οι νεκροί, μέχρι στιγμής, έχουν ξεπεράσει τους 2.300 σε Τουρκία και Συρία αν και ο θλιβερός απολογισμός αναμένεται να ανέβει ακόμη περισσότερο, αφού υπάρχουν πάρα πολλοί βαριά τραυματίες, καθώς και αγνοούμενοι.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.