Σεισμός στην Τουρκία: Επταήμερο πένθος κήρυξε ο Ερντογάν στη χώρα

Σεισμός στην Τουρκία: Επταήμερο πένθος κήρυξε ο Ερντογάν στη χώρα

Σε επταήμερο πένθος κήρυξε την Τουρκία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λόγω του καταστροφικού σεισμού στη χώρα.

Οπως γνωστοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι σημαίες της Τουρκίας θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι τη δύση του ηλίου την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου σε όλες τις αντιπροσωπείες της χώρας.

Οι νεκροί, μέχρι στιγμής, έχουν ξεπεράσει τους 2.300 σε Τουρκία και Συρία αν και ο θλιβερός απολογισμός αναμένεται να ανέβει ακόμη περισσότερο, αφού υπάρχουν πάρα πολλοί βαριά τραυματίες, καθώς και αγνοούμενοι.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.