Άκουσε την ποινή του 24χρονος που βοηθούσε μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στη χώρα

Άκουσε την ποινή του 24χρονος που βοηθούσε μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στη χώρα

Ποινή φυλάκισης διάρκειας δυόμισι χρόνων επιβλήθηκε σε άντρα ηλικίας 24 ετών, μετά από εκδίκαση υπόθεσης υποβοήθησης υπηκόου τρίτης χώρας να διαμείνει στη Δημοκρατία. Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ο 24χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάσει δικαστικού εντάλματος, για το αδίκημα της υποβοήθησης, μετά την άφιξη με θαλάσσιο σκάφος, 14 μεταναστών, στην επαρχία Αμμοχώστου, στις 12 Οκτωβρίου, 2023.

Με το πέρας των αστυνομικών εξετάσεων, η Αστυνομία προχώρησε σε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας. Αφού το Μόνιμο Κακουργιοδικείο, αξιολογώντας το μαρτυρικό υλικό που παρουσίασε ενώπιον του η Κατηγορούσα Αρχή, έκρινε ένοχο τον 24χρονο, χθες το πρωί επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης διάρκειας δυόμισι χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο το πρωί στο Ελ Αλαμέιν της Αιγύπτου, όπου θα συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου Σίσι.

BEST OF TOTHEMAONLINE