Συγκινητική στιγμή: Μετανόμασαν αίθουσα τέχνης σε σχολείο σε «Λάμπρος Καλλένος»

Συγκινητική στιγμή: Μετανόμασαν αίθουσα τέχνης σε σχολείο σε «Λάμπρος Καλλένος»

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε γιορτή στο Β’ Δημοτικό Σχολείου Ιδαλίου η οποία ήταν αφιερωμένη στον Λάμπρο Καλλένο ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν λίγους μήνες.

Συγκεκριμένα μετά από την γιορτή έγιναν αποκαλυπτήρια της πλακέτας μνήμης με την αίθουσα Τέχνης του σχολείου να μετανομάζεται σε Αίθουσα Τέχνης Λάμπρος Καλλένος.

Σύμφωνα με το coffeevibesmagazine στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι γονείς του Λάμπρου, Χριστίνα και Παντελής Καλλένου.

 Ο 11χρονος Λάμπρος έπασχε από σπάνια ασθένεια και για χρόνια νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Ισραήλ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE