Συγκινητική στιγμή: Μετανόμασαν αίθουσα τέχνης σε σχολείο σε «Λάμπρος Καλλένος»

Συγκινητική στιγμή: Μετανόμασαν αίθουσα τέχνης σε σχολείο σε «Λάμπρος Καλλένος»

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε γιορτή στο Β’ Δημοτικό Σχολείου Ιδαλίου η οποία ήταν αφιερωμένη στον Λάμπρο Καλλένο ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν λίγους μήνες.

Συγκεκριμένα μετά από την γιορτή έγιναν αποκαλυπτήρια της πλακέτας μνήμης με την αίθουσα Τέχνης του σχολείου να μετανομάζεται σε Αίθουσα Τέχνης Λάμπρος Καλλένος.

Σύμφωνα με το coffeevibesmagazine στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι γονείς του Λάμπρου, Χριστίνα και Παντελής Καλλένου.

 Ο 11χρονος Λάμπρος έπασχε από σπάνια ασθένεια και για χρόνια νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Ισραήλ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE