Συγκινητική στιγμή: Μετανόμασαν αίθουσα τέχνης σε σχολείο σε «Λάμπρος Καλλένος»

Συγκινητική στιγμή: Μετανόμασαν αίθουσα τέχνης σε σχολείο σε «Λάμπρος Καλλένος»

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε γιορτή στο Β’ Δημοτικό Σχολείου Ιδαλίου η οποία ήταν αφιερωμένη στον Λάμπρο Καλλένο ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν λίγους μήνες.

Συγκεκριμένα μετά από την γιορτή έγιναν αποκαλυπτήρια της πλακέτας μνήμης με την αίθουσα Τέχνης του σχολείου να μετανομάζεται σε Αίθουσα Τέχνης Λάμπρος Καλλένος.

Σύμφωνα με το coffeevibesmagazine στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι γονείς του Λάμπρου, Χριστίνα και Παντελής Καλλένου.

 Ο 11χρονος Λάμπρος έπασχε από σπάνια ασθένεια και για χρόνια νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Ισραήλ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.