Συγκινητική στιγμή: Μετανόμασαν αίθουσα τέχνης σε σχολείο σε «Λάμπρος Καλλένος»

Συγκινητική στιγμή: Μετανόμασαν αίθουσα τέχνης σε σχολείο σε «Λάμπρος Καλλένος»

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε γιορτή στο Β’ Δημοτικό Σχολείου Ιδαλίου η οποία ήταν αφιερωμένη στον Λάμπρο Καλλένο ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν λίγους μήνες.

Συγκεκριμένα μετά από την γιορτή έγιναν αποκαλυπτήρια της πλακέτας μνήμης με την αίθουσα Τέχνης του σχολείου να μετανομάζεται σε Αίθουσα Τέχνης Λάμπρος Καλλένος.

Σύμφωνα με το coffeevibesmagazine στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι γονείς του Λάμπρου, Χριστίνα και Παντελής Καλλένου.

 Ο 11χρονος Λάμπρος έπασχε από σπάνια ασθένεια και για χρόνια νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Ισραήλ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE