Επικίνδυνο να καταρρεύσουν 167 κτήρια στην Λευκωσία - Ξεκίνησε ελέγχους ο Δήμος

Επικίνδυνο να καταρρεύσουν 167 κτήρια στην Λευκωσία - Ξεκίνησε ελέγχους ο Δήμος

Άμεσους έλεγχους σε επικίνδυνες οικοδομές ξεκίνησε ο Δήμος Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, μετά τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία τα ξημερώματα της Δευτέρας, που έγινε αισθητός και στην Κύπρο, ο Δήμος Λευκωσίας διενήργησε άμεσα την ίδια μέρα, ακόμα πιο εντατικούς ελέγχους στις επικίνδυνες οικοδομές.

Μάλιστα, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, σημειώνεται ότι ανέβαλε προγραμματισμένες εργασίες του, ώστε Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες και τεχνικοί όλων των κλάδων της Τεχνικής Υπηρεσίας- γύρω στα 30 άτομα - να προχωρήσουν σε έλεγχο των επικίνδυνων οικοδομών, που ανέρχονται στις 167.

Να σημειωθεί ότι έλεγχοι στις επικίνδυνες οικοδομές της εντός των τειχών πόλης διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

*φωτογραφία αρχειου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE