Τροχαίο στον Στρόβολο – Όχημα παρέσυρε πεζούς – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Τροχαίο στον Στρόβολο – Όχημα παρέσυρε πεζούς – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (7/2) στη Λευκωσία, όταν όχημα, υπό συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε δύο πεζούς.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 6:05 το απόγευμα κι ενώ οι δύο πεζοί επιχειρούσαν να διασταυρώσουν στη λεωφόρο Αρχαγγέλου στο Στρόβολο, παρά τον κυκλικό κόμβο Άντη Χατζηκωστή.

Βάσει της ίδιας πληροφόρησης, ασθενοφόρα κλήθηκαν και παρέλαβαν τους τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για εξετάσεις και περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE