Στο νοσοκομείο Αστυνομικός – Τραυματίστηκε εν ώρα καθήκοντως στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Στο νοσοκομείο Αστυνομικός – Τραυματίστηκε εν ώρα καθήκοντως στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Τροχαίο ατύχημα με Αστυνομικό, σημειώθηκε το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5.45 το απόγευμα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, Αστυνομικός που επέβαινε σε υπηρεσιακή μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με όχημα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον Αστυνομικό στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο ότι τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στον ώμο, με την κατάσταση της υγείας να μην διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο.

*Φώτο αρχείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE