Στο νοσοκομείο Αστυνομικός – Τραυματίστηκε εν ώρα καθήκοντως στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Στο νοσοκομείο Αστυνομικός – Τραυματίστηκε εν ώρα καθήκοντως στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Τροχαίο ατύχημα με Αστυνομικό, σημειώθηκε το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5.45 το απόγευμα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, Αστυνομικός που επέβαινε σε υπηρεσιακή μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με όχημα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον Αστυνομικό στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο ότι τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στον ώμο, με την κατάσταση της υγείας να μην διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο.

*Φώτο αρχείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.