Υποθαλάσσιος σεισμός 6,9 βαθμών σημειώθηκε ανοικτά της Αλάσκας

Υποθαλάσσιος σεισμός 6,9 βαθμών σημειώθηκε ανοικτά της Αλάσκας

Σεισμός μεγέθους 6,9 βαθμών σημειώθηκε σε απομακρυσμένα νησιά της πολιτείας Αλάσκα των Ηνωμένων Πολιτειών χωρίς να προκαλέσει συναγερμό για τσουνάμι, ανακοίνωσαν οι σεισμολογικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Ο υποθαλάσσιος σεισμός σημειώθηκε ανοικτά των νησιών Φοξ στο αλεουτιανό ρήγμα, σε απόσταση μεγαλύτερη των 1.500 χλμ. δυτικά του Άνκορατζ, σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο (USGS). 

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 11 χλμ. και σημειώθηκε στις 17:49 τοπική ώρα της  Κυριακής (07:49 της Δευτέρας ώρα Κύπρου). 

Το Εθνικό Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι και το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό δεν εξέδωσαν προειδοποιητικό μήνυμα.  
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE