Σκληρή απάντηση ΔΗΚΟ σε ΑΚΕΛ: «Με τις πολιτικές σας, μας οδηγήσατε στη χρεοκοπία»

Σκληρή απάντηση ΔΗΚΟ σε ΑΚΕΛ: «Με τις πολιτικές σας, μας οδηγήσατε στη χρεοκοπία»

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ:

Δεν είναι ύβρις να υπενθυμίζουμε πως το ΑΚΕΛ με τις πολιτικές του μας οδήγησε στη χρεοκοπία, στην τρόικα και στο μνημόνιο.

Δυστυχώς, το ΑΚΕΛ επαναλαμβάνει τις ίδιες ανακοινώσεις που εξέδιδε εναντίον του ΔΗΚΟ την εποχή που το ΔΗΚΟ στήριζε τη δημοσιονομική σταθερότητα της χώρας και προσπαθούσε ν’ αντιμετωπίσει τις συνέπειες της χρεοκοπίας του 2012.

Το ότι ως ΔΗΚΟ συνεργαστήκαμε τότε με το ΔΗΣΥ, είναι η απόδειξη ότι προτεραιότητα μας ήταν και είναι πάντα η δημοσιονομική σταθερότητα και ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της Κύπρου.

Γι’ αυτό και τώρα στηρίζουμε τον Νίκο Χριστοδουλίδη και κυβέρνηση ευρείας κοινής αποδοχής και όχι μια μονοκομματική κυβέρνηση ΑΚΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE