Σκληρή απάντηση ΔΗΚΟ σε ΑΚΕΛ: «Με τις πολιτικές σας, μας οδηγήσατε στη χρεοκοπία»

Σκληρή απάντηση ΔΗΚΟ σε ΑΚΕΛ: «Με τις πολιτικές σας, μας οδηγήσατε στη χρεοκοπία»

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ:

Δεν είναι ύβρις να υπενθυμίζουμε πως το ΑΚΕΛ με τις πολιτικές του μας οδήγησε στη χρεοκοπία, στην τρόικα και στο μνημόνιο.

Δυστυχώς, το ΑΚΕΛ επαναλαμβάνει τις ίδιες ανακοινώσεις που εξέδιδε εναντίον του ΔΗΚΟ την εποχή που το ΔΗΚΟ στήριζε τη δημοσιονομική σταθερότητα της χώρας και προσπαθούσε ν’ αντιμετωπίσει τις συνέπειες της χρεοκοπίας του 2012.

Το ότι ως ΔΗΚΟ συνεργαστήκαμε τότε με το ΔΗΣΥ, είναι η απόδειξη ότι προτεραιότητα μας ήταν και είναι πάντα η δημοσιονομική σταθερότητα και ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της Κύπρου.

Γι’ αυτό και τώρα στηρίζουμε τον Νίκο Χριστοδουλίδη και κυβέρνηση ευρείας κοινής αποδοχής και όχι μια μονοκομματική κυβέρνηση ΑΚΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.