Σκληρή απάντηση ΔΗΚΟ σε ΑΚΕΛ: «Με τις πολιτικές σας, μας οδηγήσατε στη χρεοκοπία»

Σκληρή απάντηση ΔΗΚΟ σε ΑΚΕΛ: «Με τις πολιτικές σας, μας οδηγήσατε στη χρεοκοπία»

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ:

Δεν είναι ύβρις να υπενθυμίζουμε πως το ΑΚΕΛ με τις πολιτικές του μας οδήγησε στη χρεοκοπία, στην τρόικα και στο μνημόνιο.

Δυστυχώς, το ΑΚΕΛ επαναλαμβάνει τις ίδιες ανακοινώσεις που εξέδιδε εναντίον του ΔΗΚΟ την εποχή που το ΔΗΚΟ στήριζε τη δημοσιονομική σταθερότητα της χώρας και προσπαθούσε ν’ αντιμετωπίσει τις συνέπειες της χρεοκοπίας του 2012.

Το ότι ως ΔΗΚΟ συνεργαστήκαμε τότε με το ΔΗΣΥ, είναι η απόδειξη ότι προτεραιότητα μας ήταν και είναι πάντα η δημοσιονομική σταθερότητα και ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της Κύπρου.

Γι’ αυτό και τώρα στηρίζουμε τον Νίκο Χριστοδουλίδη και κυβέρνηση ευρείας κοινής αποδοχής και όχι μια μονοκομματική κυβέρνηση ΑΚΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE