Νέος κύκλος συναντήσεων των υποψηφίων - Στον απόηχο της απόφασης του ΔΗΣΥ

Νέος κύκλος συναντήσεων των υποψηφίων - Στον απόηχο της απόφασης του ΔΗΣΥ

Γεμάτη είναι και η σημερινή μέρα με συναντήσεις, διεργασίες και ζυμώσεις, στο προσκήνιο και το παρασκήνιο για το β’ γύρο των προεδρικών εκλογών και τις ενδεχόμενες συμπράξεις με Νίκο Χριστοδουλίδη ή Ανδρέα Μαυρογιάννη από τα κόμματα και κινήσεις που ακόμη δεν έχουν λάβει τις τελικές τους αποφάσεις.

Χθες σε πολύωρη συνεδρίαση από την οποία δεν έλειψαν τα παρατράγουδα, ο ΔΗΣΥ αποφάσισε ψήφο κατά συνείδηση στο δεύτερο γύρο.

Παράλληλα, το κόμμα αποφάσισε να βρίσκεται στην αντιπολίτευση ενώ ο Πρόεδρός του Αβέρωφ Νεοφύτου προανήγγειλε διεξαγωγή Παγκύπριου Εκλογικού Συνεδρίου στις 11 Μαρτίου, για εκλογή νέας ηγεσίας του κόμματος και ανέφερε ότι θα ζητήσει ανανέωση της εντολής.

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Δύο μονομερή μέτρα προς όφελος των Τουρκοκύπριων είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι οποίες σημειώνουν ωστόσο ότι έχει ζητήσει πρώτα τη θετική τοποθέτηση του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE