Νέος κύκλος συναντήσεων των υποψηφίων - Στον απόηχο της απόφασης του ΔΗΣΥ

Νέος κύκλος συναντήσεων των υποψηφίων - Στον απόηχο της απόφασης του ΔΗΣΥ

Γεμάτη είναι και η σημερινή μέρα με συναντήσεις, διεργασίες και ζυμώσεις, στο προσκήνιο και το παρασκήνιο για το β’ γύρο των προεδρικών εκλογών και τις ενδεχόμενες συμπράξεις με Νίκο Χριστοδουλίδη ή Ανδρέα Μαυρογιάννη από τα κόμματα και κινήσεις που ακόμη δεν έχουν λάβει τις τελικές τους αποφάσεις.

Χθες σε πολύωρη συνεδρίαση από την οποία δεν έλειψαν τα παρατράγουδα, ο ΔΗΣΥ αποφάσισε ψήφο κατά συνείδηση στο δεύτερο γύρο.

Παράλληλα, το κόμμα αποφάσισε να βρίσκεται στην αντιπολίτευση ενώ ο Πρόεδρός του Αβέρωφ Νεοφύτου προανήγγειλε διεξαγωγή Παγκύπριου Εκλογικού Συνεδρίου στις 11 Μαρτίου, για εκλογή νέας ηγεσίας του κόμματος και ανέφερε ότι θα ζητήσει ανανέωση της εντολής.

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE