Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης εδώ και τρεις μέρες - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης εδώ και τρεις μέρες - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της BISHNU MAYA TAMANG, 40 ετών, από το Νεπάλ, η οποία ελλείπει από το χώρο διαμονής της, στην Πάφο, από το πρωί της 5ης Φεβρουαρίου 2023.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης , ύψους 1.60μ. περίπου, με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.