Διέρρηξαν φαρμακείο και πήραν χρήματα από το ταμείο - Χειροπέδες σε δύο νεαρά πρόσωπα

Διέρρηξαν φαρμακείο και πήραν χρήματα από το ταμείο - Χειροπέδες σε δύο νεαρά πρόσωπα

Υπόθεση διάρρηξης φαρμακείου και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το φαρμακείο διαρρήχθηκε στις 30 Ιανουαρίου και όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του, απέσπασαν από το ταμείο χρηματικό ποσό.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας φέρεται πως οι δράστες εισήλθαν από την κύρια είσοδο, η οποία ήταν παραβιασμένη.

Για την υπόθεση η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία για δύο πρόσωπα, έναν 24χρονο και μια 27χρονη και εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Ακολούθως τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE