Διέρρηξαν φαρμακείο και πήραν χρήματα από το ταμείο - Χειροπέδες σε δύο νεαρά πρόσωπα

Διέρρηξαν φαρμακείο και πήραν χρήματα από το ταμείο - Χειροπέδες σε δύο νεαρά πρόσωπα

Υπόθεση διάρρηξης φαρμακείου και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το φαρμακείο διαρρήχθηκε στις 30 Ιανουαρίου και όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του, απέσπασαν από το ταμείο χρηματικό ποσό.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας φέρεται πως οι δράστες εισήλθαν από την κύρια είσοδο, η οποία ήταν παραβιασμένη.

Για την υπόθεση η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία για δύο πρόσωπα, έναν 24χρονο και μια 27χρονη και εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Ακολούθως τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.