Δεκατετράχρονη Κύπρια διασώθηκε από συντρίμμια στην Αντιόχεια – Είναι καλά στην υγεία της

Δεκατετράχρονη Κύπρια διασώθηκε από συντρίμμια στην Αντιόχεια – Είναι καλά στην υγεία της

Ελληνοκύπρια 14 ετών, η οποία έχασε συγγενικά της πρόσωπα στον φονικό σεισμό στην Τουρκία, εντόπισε το Υπουργείο Εξωτερικών.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, Δημήτρης Δημητρίου, ανέφερε πως η 14χρονη εντοπίστηκε και διασώθηκε σε συντρίμμια στην Αντιόχεια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του, ενώ το Υπουργείο Εξωτερικών με διακριτικότητα προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για επαναπατρισμό της.

Αξίζει να αναφερθεί πως, από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία και σύμφωνα με την ενημέρωση από το Υπουργείο Εξωτερικών, έχασαν την ζωή τους η θεία και η γιαγιά της 14χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE