Βγήκαν οι αιτήσεις για την φοιτητική μέριμνα - Όλες οι λεπτομέρειες

Βγήκαν οι αιτήσεις για την φοιτητική μέριμνα - Όλες οι λεπτομέρειες

Την ανάρτηση των αιτήσεων για την φοιτητική μέριμνα ανακοίνωσε σήμερα (9/2) η Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων του Υπουργείου Οικονομικών.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων του Υπουργείου Οικονομικών (ΥΟ), (στην οποία από την 1η Ιανουαρίου 2023 έχει μετακινηθεί από την Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας η αρμοδιότητα για παροχή της Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας), πληροφορεί το κοινό ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΥΟ η αίτηση για παραχώρηση Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας (φοιτητική χορηγία και φοιτητικά επιδόματα) για την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023.

Πατήστε ΕΔΩ για τις αιτήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE