ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προεδρικές: Τήρηση του ωραρίου παράδοσης καλπών ζητά ο έπαρχος Λεμεσού

Προεδρικές: Τήρηση του ωραρίου παράδοσης καλπών ζητά ο έπαρχος Λεμεσού

Παραδίδονται την Παρασκευή οι κάλπες του β’ γύρου των προεδρικών εκλογών και ο έφορος εκλογής της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού, έπαρχος Λεμεσού, Μάριος Αλεξάνδρου, καλεί τους προεδρεύοντες των εκλογικών κέντρων να τηρήσουν αυστηρά το ωράριο, για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Αλεξάνδρου, όπως και την περασμένη εβδομάδα, οι κάλπες για τις προεδρικές εκλογές της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού θα παραληφθούν από τους 323 προεδρεύοντες των εκλογικών κέντρων από την Α’ Αστική Λεμεσού (πλησίον επαρχιακής διοίκησης), μεταξύ των ωρών 8:00 με 12:30.

Συγκεκριμένα, συνέχισε, η διαδικασία προβλέπει όπως προσέρχονται 25 προεδρεύοντες ανά 20 λεπτά, γι αυτό υπογράμμισε πως θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά το ωράριο, προς αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Στην Κύπρο Μητσοτάκης και Ερντογάν στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Εκπτώσεις: Πως να ξεχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλασματικές - Όσα αναφέρει αρμόδιος στο «Τ»

Κύπρια κατέχει 12 πτυχία και δεν…σταματά: Η Μαρία μιλά στο «Τ» και εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηλικία για την μόρφωση

Κατακλυσμός με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές - Πού και πότε αναμένονταιΣε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top