Προεδρικές: Τήρηση του ωραρίου παράδοσης καλπών ζητά ο έπαρχος Λεμεσού

Προεδρικές: Τήρηση του ωραρίου παράδοσης καλπών ζητά ο έπαρχος Λεμεσού

Παραδίδονται την Παρασκευή οι κάλπες του β’ γύρου των προεδρικών εκλογών και ο έφορος εκλογής της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού, έπαρχος Λεμεσού, Μάριος Αλεξάνδρου, καλεί τους προεδρεύοντες των εκλογικών κέντρων να τηρήσουν αυστηρά το ωράριο, για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Αλεξάνδρου, όπως και την περασμένη εβδομάδα, οι κάλπες για τις προεδρικές εκλογές της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού θα παραληφθούν από τους 323 προεδρεύοντες των εκλογικών κέντρων από την Α’ Αστική Λεμεσού (πλησίον επαρχιακής διοίκησης), μεταξύ των ωρών 8:00 με 12:30.

Συγκεκριμένα, συνέχισε, η διαδικασία προβλέπει όπως προσέρχονται 25 προεδρεύοντες ανά 20 λεπτά, γι αυτό υπογράμμισε πως θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά το ωράριο, προς αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χάος στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ κάνει επίθεση στον Λίβανο και το Ιράν στο Ισραήλ - Εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι - Δείτε βίντεο

Χάος στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ κάνει επίθεση στον Λίβανο και το Ιράν στο Ισραήλ - Εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι - Δείτε βίντεο

​Ρουκετοπόλεμος το βράδυ της Πέμπτης. Από τη μία το Ισραήλ βομβαρδίζει τον Λίβανο και από την άλλη το Ιράν ρίχνει πυραύλους με βομβίδια. Παράλληλα, σημειώθηκαν εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι. Την Παρασκευή πάντως περιμένουμε ενισχύσεις στην αεράμυνα της Κύπρου από τη Βρετανία. Αναμένονται και οι φρεγάτες από Γαλλία και Ισπανία. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE