Επικοινωνία ΠτΔ με Τατάρ για τα θύματα του σεισμού στην Τουρκία - «Ετοιμότητα για παροχή της όποιας απαιτούμενης επιπλέον βοήθειας»

Επικοινωνία ΠτΔ με Τατάρ για τα θύματα του σεισμού στην Τουρκία - «Ετοιμότητα για παροχή της όποιας απαιτούμενης επιπλέον βοήθειας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης επικοινώνησε πριν από λίγο τηλεφωνικώς με τον Τουρκοκύπριο Ηγέτη κ. Τατάρ και εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του για την απώλεια της ζωής συμπατριωτών μας κατά τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Μάριου Πελεκάνου.

Όπως ανέφερε ο κ. Πελεκάνος, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ευχήθηκε αίσιο τέλος των συνεχιζόμενων επιχειρήσεων των διασωστικών ομάδων για διακρίβωση της τύχης των Τουρκοκυπρίων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα ερείπια των κτηρίων που έχουν καταρρεύσει όπως βεβαίως και όλων των προσώπων που εξακολουθούν να αγνοούνται, δηλώνοντας την ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να παράσχει την όποια απαιτούμενη επιπλέον βοήθεια στις προσπάθειες που καταβάλλονται για διάσωση τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline: