Ο Παπασταύρου, οι «εγκληματίες» και το «κλειστό κλαμπ»…

Ο Παπασταύρου, οι «εγκληματίες» και το «κλειστό κλαμπ»…

Όταν βγήκαν δυο οπαδοί της Ομόνοιας στον ραδιοφωνικό αέρα (στο «Κανάλι 6») χθες το μεσημέρι, μερικοί βιάστηκαν να τους αμφισβητήσουν ότι «λαλούν πελλάρες».

Βασικά γνωστοποίησαν ότι δέχθηκαν τηλεφώνημα από τα γραφεία της Ομόνοιας, όπου τους λέχθηκε ότι τους ακύρωσαν τις κάρτες διαρκείας. Ουσιαστικά τους απαγορεύτηκε να δουν ξανά (απο την κερκίδα) την αγαπημένη τους ομάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.