Ο Παπασταύρου, οι «εγκληματίες» και το «κλειστό κλαμπ»…

Ο Παπασταύρου, οι «εγκληματίες» και το «κλειστό κλαμπ»…

Όταν βγήκαν δυο οπαδοί της Ομόνοιας στον ραδιοφωνικό αέρα (στο «Κανάλι 6») χθες το μεσημέρι, μερικοί βιάστηκαν να τους αμφισβητήσουν ότι «λαλούν πελλάρες».

Βασικά γνωστοποίησαν ότι δέχθηκαν τηλεφώνημα από τα γραφεία της Ομόνοιας, όπου τους λέχθηκε ότι τους ακύρωσαν τις κάρτες διαρκείας. Ουσιαστικά τους απαγορεύτηκε να δουν ξανά (απο την κερκίδα) την αγαπημένη τους ομάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE