Έργαζόμενοι σε νεκροταφείο της Ελλάδας έκοψαν την πιο μακάβρια βασιλόπιτα...για να μπει καλά ο χρόνος

Έργαζόμενοι σε νεκροταφείο της Ελλάδας έκοψαν την πιο μακάβρια βασιλόπιτα...για να μπει καλά ο χρόνος

Τη δόξα τους θα ζήλευε σίγουρα ακόμα και ο «Μπούκουρας» με το πολυπληθές φανατικό του κοινό! Οι εργαζόμενοι στη Διεύθυνση Κοιμητηρίων του Δήμου Βόλου έκοψαν σήμερα την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για… το καλό του νέου έτους!

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το thenewspaper.gr για τους εργαζόμενους δεν ήταν αρκετή μια απλή βασιλόπιτα που έγραφε 2023 πάνω, αλλά μπήκαν στο κόπο να παραγγείλουν κάτι πιο εξεζητημένο.

Συγκεκριμένα η βασιλόπιτα ήταν ένα νεκροταφείο! Πάνω σε αυτή απεικονίζονταν ένας τάφος με τη χρονολογία 2023, δύο νεκροθάφτες, ένα φέρετρο. Μάλιστα οι νεκροθάφτες έσκαβαν τον λάκκο, ο οποίος αποτελούνταν από τα ψίχουλα της βασιλόπιτας.

 

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE