Πήγε να βγάλει μαθητική άδεια οδήγησης με πλαστό έγγραφο - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Πήγε να βγάλει μαθητική άδεια οδήγησης με πλαστό έγγραφο - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη δύο προσώπων, άντρες ηλικίας 36 και 24 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, σε σχέση με έγγραφο που κατατέθηκε στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών από τον 24χρονο ύποπτο, για σκοπούς απόκτησης μαθητικής άδειας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30 πριν το μεσημέρι χθες Παρασκευή (10/02), ο 24χρονος, υπήκοος χώρας της Ευρώπης, κάτοικος Κύπρου, παρουσιάστηκε στα γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών – ΤΟΜ, στην επαρχία Πάφου, για εξέταση απόκτησης μαθητικής άδειας οδήγησης. Ανάμεσα στα έγγραφα που παρέδωσε για την εγγραφή του, ήταν και έγγραφο λογαριασμού της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου - ΑΗΚ, ως αποδεικτικό ότι αυτός διαμένει στην Κύπρο, ωστόσο εγέρθηκαν υποψίες ότι το έγγραφο ήταν παραποιημένο και ενημερώθηκε σχετικά η Αστυνομία.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στα γραφεία του ΤΟΜ, όπου ανακρινόμενος ο 24χρονος ανέφερε ότι το έγγραφο της ΑΗΚ του το είχε παραδώσει φιλικό του πρόσωπο, άντρας ηλικίας 36 ετών. Ο 36χρονος ύποπτος εντοπίστηκε από τα μέλη του ΤΑΕ στον χώρο εξωτερικά των γραφείων του ΤΟΜ. Εναντίον των δύο υπόπτων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το ΗΒ έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το ΗΒ έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα και στην Κύπρο αναμένεται ο Νίκος Δένδιας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE