ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Βαραίνει» την τσέπη το φέρετρο - Αυξήθηκε το κόστος με πανδημία και πόλεμο στην Ουκρανία

«Βαραίνει» την τσέπη το φέρετρο - Αυξήθηκε το κόστος με πανδημία και πόλεμο στην Ουκρανία

«Αναπόφευκτο» ήταν να υπάρξει αύξηση τιμών στις υπηρεσίες που προσφέρουν τα γραφεία τελετών.

Όπως υπέδειξε στο ThemaOnline η Πρόεδρος του Συλλόγου Λειτουργών Κηδειών και Ταχειρευτών Κύπρου και Διευθύντρια του Γραφείου Κηδειών «Αρχάγγελος» στη Λεμεσό, Μάρω Μελά, «ήταν φυσικό επακόλουθο με την αύξηση των πρώτων υλών μετά την πανδημία αλλά και τον πόλεμο στην Ουκρανία να έχουμε αύξηση στις τιμές των υπηρεσιών».

Ερωτηθείς σε ποιες υπηρεσίες υπάρχει άνοδος τιμών, απάντησε πως «υπάρχει αύξηση στα καύσιμα, στις πρώτες ύλες για τα φέρετρα, στα τρόφιμα για την παρηγοριά και γενικά όλα έχουν ακριβύνει». Μάλιστα συμπλήρωσε πως οι τιμές για τις υπηρεσίες έχουν διπλασιαστεί.

Σύμφωνα με την κ. Μελά, η φύση της δουλειάς είναι τέτοια που δεν μπορεί να καθοριστεί συγκεκριμένη μέση τιμή για τις υπηρεσίες. «Το κόστος εξαρτάται από την επιθυμία της οικογένειας. Το φέρετρο και τον στολισμό που θα επιλέξει, τον αριθμό των ατόμων για το μπούκωμα/παρηγοριά, το κόστος καταχώρησης αγγελίας σε εφημερίδα και άλλα πολλά», εξήγησε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top