Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Από το ύψος της Τροοδίτισσας μέχρι τα ψηλότερα ορεινά του Τροόδους, από τις 9.15 το πρωί, σημειώνεται ελαφριά χιονόπτωση, με αποτέλεσμα στους δρόμους του ευρύτερου οδικού δικτύου να έχει συσσωρευτεί χιόνι και να έχει σχηματιστεί παγετός. Στην περιοχή επικρατεί και ομίχλη που επηρεάζει αρνητικά τον ορατότητα.
Ανοικτός μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ή για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω χιονόπτωσης και παγετού στο οδόστρωμα, είναι ο δρόμος Καρβουνά-Κυπερούντας, ενώ ανοικτοί για όλα τα οχήματα, ωστόσο ολισθηροί λόγω παγετού, είναι οι δρόμοι:
Επισημαίνεται ότι λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη. Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω και των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.
* Φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις