Σεισμός στην Τουρκία: Ακόμη 8 σοροί T/κ μαθητών ανασύρθηκαν στο Αντίγιαμαν

Σεισμός στην Τουρκία: Ακόμη 8 σοροί T/κ μαθητών ανασύρθηκαν στο Αντίγιαμαν

Ακόμη 8 σορούς παιδιών, μελών της αποστολής βόλεϊ από την κατεχόμενη Αμμόχωστο, ανακάλυψαν τα σωστικά συνεργεία στα συντρίμμια του ξενοδοχείου στο Αντίγιαμαν της Τουρκίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «πρωθυπουργίας», ο συνολικός αριθμός των μελών της αποστολής που έχουν εντοπιστεί είναι 33 τώρα κι αναζητούνται ακόμη δύο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE