Σεισμός στην Τουρκία: Ακόμη 8 σοροί T/κ μαθητών ανασύρθηκαν στο Αντίγιαμαν

Σεισμός στην Τουρκία: Ακόμη 8 σοροί T/κ μαθητών ανασύρθηκαν στο Αντίγιαμαν

Ακόμη 8 σορούς παιδιών, μελών της αποστολής βόλεϊ από την κατεχόμενη Αμμόχωστο, ανακάλυψαν τα σωστικά συνεργεία στα συντρίμμια του ξενοδοχείου στο Αντίγιαμαν της Τουρκίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «πρωθυπουργίας», ο συνολικός αριθμός των μελών της αποστολής που έχουν εντοπιστεί είναι 33 τώρα κι αναζητούνται ακόμη δύο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE