Pink: «Δεν μπορούσα να σώσω τη ζωή μου» - Συγκινεί η προσπάθειά της για να χάσει βάρος

Pink: «Δεν μπορούσα να σώσω τη ζωή μου» - Συγκινεί η προσπάθειά της για να χάσει βάρος

Η Pinκ πόζαρε στο φακό του περιοδικού Women's Health για το νέο τεύχος Μαρτίου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι κατέφυγε σ' ένα κέντρο ευεξίας στην Ισπανία, για δύο εβδομάδες στη προσπάθειά της να χάσει βάρος μετά από μία χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη στο ισχίο και στη πλάτη και την απώλεια του πατέρα της.

«Ήμουν μάλλον λίγο καταθλιπτική από όλη αυτή την απώλεια και δεν μπορούσα να χάσω βάρος για να σώσω τη ζωή μου», δήλωσε η τραγουδίστρια. «Γυμναζόμουν τρεις ώρες την ημέρα, έτρωγα υγιεινά αλλά ο μεταβολισμός μου ήταν άχρηστος-δεν μπορούσα να ξεκινήσω τίποτα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE