Pink: «Δεν μπορούσα να σώσω τη ζωή μου» - Συγκινεί η προσπάθειά της για να χάσει βάρος

Pink: «Δεν μπορούσα να σώσω τη ζωή μου» - Συγκινεί η προσπάθειά της για να χάσει βάρος

Η Pinκ πόζαρε στο φακό του περιοδικού Women's Health για το νέο τεύχος Μαρτίου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι κατέφυγε σ' ένα κέντρο ευεξίας στην Ισπανία, για δύο εβδομάδες στη προσπάθειά της να χάσει βάρος μετά από μία χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη στο ισχίο και στη πλάτη και την απώλεια του πατέρα της.

«Ήμουν μάλλον λίγο καταθλιπτική από όλη αυτή την απώλεια και δεν μπορούσα να χάσω βάρος για να σώσω τη ζωή μου», δήλωσε η τραγουδίστρια. «Γυμναζόμουν τρεις ώρες την ημέρα, έτρωγα υγιεινά αλλά ο μεταβολισμός μου ήταν άχρηστος-δεν μπορούσα να ξεκινήσω τίποτα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE