Pink: «Δεν μπορούσα να σώσω τη ζωή μου» - Συγκινεί η προσπάθειά της για να χάσει βάρος

Pink: «Δεν μπορούσα να σώσω τη ζωή μου» - Συγκινεί η προσπάθειά της για να χάσει βάρος

Η Pinκ πόζαρε στο φακό του περιοδικού Women's Health για το νέο τεύχος Μαρτίου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι κατέφυγε σ' ένα κέντρο ευεξίας στην Ισπανία, για δύο εβδομάδες στη προσπάθειά της να χάσει βάρος μετά από μία χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη στο ισχίο και στη πλάτη και την απώλεια του πατέρα της.

«Ήμουν μάλλον λίγο καταθλιπτική από όλη αυτή την απώλεια και δεν μπορούσα να χάσω βάρος για να σώσω τη ζωή μου», δήλωσε η τραγουδίστρια. «Γυμναζόμουν τρεις ώρες την ημέρα, έτρωγα υγιεινά αλλά ο μεταβολισμός μου ήταν άχρηστος-δεν μπορούσα να ξεκινήσω τίποτα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.