Προεδρικές: Εντόπισαν και κατέβασαν πέντε πανό και των δύο υποψηφίων

Προεδρικές: Εντόπισαν και κατέβασαν πέντε πανό και των δύο υποψηφίων

Πέντε πανό και των δύο υποψηφίων, εντοπίστηκαν από συνεργείο της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου σήμερα Σάββατο και ξηλώθηκαν, σύμφωνα με την Έφορο Εκλογών της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου, Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Λάμπρου ανέφερε πως δεν ήταν οι μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες των υποψηφίων αλλά μικρά πανό, σημειώνοντας πως υπάρχει συμμόρφωση με τις υποδείξεις του Γενικού Εφόρου.

Επιπρόσθετα, η Έφορος Εκλογής της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου σημείωσε πως δύο βοηθοί σε εκλογικά κέντρα ενημέρωσαν ότι είχαν πρόβλημα υγείας και έγινε, όπως είπε, η άμεση αντικατάσταση τους.

Η κ. Λάμπρου έστειλε το μήνυμα προς τους ψηφοφόρους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Όπως υπήρχε πειθαρχία και τάξη στον Α γύρο των εκλογών ευχήθηκε να υπάρξει και στον Β Γύρο. Πρόσθεσε πως οι καιρικές συνθήκες αναμένονται καλές για την επαρχία Πάφου, παρά ταύτα συνέχισε, συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης θα βρίσκονται σε επιφυλακή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE