Kλέλια Γιασεμίδου-Πέτρος Αθανασίου: Στο μαιευτήριο αγκαλιά με την κόρη τους αποκάλυψαν το όνομα της

Kλέλια Γιασεμίδου-Πέτρος Αθανασίου: Στο μαιευτήριο αγκαλιά με την κόρη τους αποκάλυψαν το όνομα της

Mία εβδομάδα μετά που έφερε στον κόσμο την κορούλα της η Κλέλια Γιασεμίδου αποκάλυψε το όνομα που θα της δώσει. Η νεαρή instagrammer έγινε μαμά το Σάβατο 4 Φεβρουαρίου και μαζί με τον σύζυγο της Πέτρο Αθανασίου έσφιξαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους την κορούλα τους.

Σήμερα δημοσίευσε το πιο τρυφερό στιγμιότυπο από τις αναμνηστικές φωτογραφίες που έχεις το μαιευτήριο. Εκείνη έχοντας στην αγκαλιά τη νεογέννητη και ο σύζυγος της να κάνει ακόμη πιο αγκαλιά στις δύο γυναίκες του. H Kλέλια αποκάλυψε το όνομα που θα της δώσει και έγραψε: «Κρυσταλλία Αθανασίου | 4.2.2023 | 07:15 | Ήρθες και έφερες φως στις ζωές μας ψυχή μου»

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE