LIFESTYLE

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Βασικός αλλά όχι καθοριστικός παίκτης στις εκλογές η τηλεόραση

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Βασικός αλλά όχι καθοριστικός παίκτης στις εκλογές η τηλεόραση

Γράφει ο Μαρίνος Νομικός

Τι θα μας μείνει από αυτή την προεκλογική περίοδο; Το ότι η τηλεόραση ήταν μεν βασικός αλλά όχι ο καθοριστικός παίκτης για την έκβαση των εκλογών όπως ήταν από την γέννησή της. Αυτό είχε διαφανεί από τις τελευταίες βουλευτικές όπου πολλοί υποψήφιοι που δεν είχαν το μπάτζετ για τηλεόραση αυτοσχεδίασαν με άλλους τρόπους, κυρίως ιντερνετικούς, όμως επιβεβαιώθηκε σ’ αυτές τις Προεδρικές. Η τηλεόραση χάνει σιγά-σιγά το παιχνίδι, απόδειξη ότι ο κύριος όγκος της διαφήμισης στα συμβατικά μέσα (όπου το χαζοκούτι έχει τη μερίδα του λέοντος αφού τα υπόλοιπα αργοπεθαίνουν) δόθηκε την τελευταία εβδομάδα πριν τον πρώτο γύρο και ανάμεσα στις δύο Κυριακές. Όσο για τα αλλεπάλληλα debates, να μην τα ξαναλέμε, κούρασαν και είναι αμφίβολο αν α) τα είχε ψυχή πέρα από τους επιτελικούς και τους κομματικούς και β) αν άλλαξαν ποτέ γνώμη σε κανέναν. Ας μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας...

Ένα δράμα η prime time της Πέμπτης για τον ΑΝΤ1. Το ολοκαίνουργιο Dragon’s Den, το φιλόδοξο “Μια φορά κι έναν καιρό” και το γνώριμο “Ράδιο Αρβύλα” καταρρέουν το ένα μετά το άλλο. Κι ακόμα είμαστε στη μέση μιας σεζόν που ο ΑΝΤ1 θέλει να ξεχάσει ήδη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top