ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή απάντηση ΠτΔ σε Καίτη Κληρίδου: «Δεν σχολιάζω χυδαιότητες»

Σκληρή απάντηση ΠτΔ σε Καίτη Κληρίδου: «Δεν σχολιάζω χυδαιότητες»

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε την Κυριακή (12/2) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος δήλωσε πως θα συνεχίσει να είναι παρόν και δίπλα στον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και στις κατηγορίες της κόρης του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας και ιστορικού ηγέτη του ΔΗΣΥ, Καίτης Κληρίδου.

Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου και ερωτηθείς εάν θα είναι παρόν και δίπλα στον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Αναστασιάδης τόνισε πως «αυτό είναι το καθήκον του κάθε ενός από εμάς».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

«Σήμερα ο λαός αποφασίζει ποιος θα είναι ο επόμενος ΠτΔ. Πρέπει να τον περιβάλουμε, όποιος και αν είναι, και με αγάπη και με εμπιστοσύνη και όπου ο καθένας μπορεί να συμβάλει, έτσι ώστε να επιτύχει τον στόχο του. Αυτό είναι το καθήκον μας και αν είναι κάτι που θέλω να επαναλάβω, αυτό που υπαγορεύουν οι κανόνες τις δημοκρατίας: Ο λαός αποφασίζει, η πλειοψηφία αποφασίζει και η μειοψηφία σέβεται», επεσήμανε και κάλεσε τον λαό να συμμετάσχει μαζικά στην εκλογική διαδικασία.

«Το έχουμε πολλές φορές, ανεξάρτητα των αισθημάτων που τρέφουν, θα πρέπει να ασκήσουν το εκλογικό τους καθήκον προς τη Δημοκρατία, ανεπηρέαστα με βάση τα δικά τους κριτήρια», επεσήμανε.

Ερωτηθείς αν ανοίγει ένας νέος κύκλος για τον ίδιο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «δεν είναι θέμα να ανοίξει άλλος κύκλος. Θα είμαι παρών, πάντοτε διακριτικά, και εκεί και όπου θα χρειαστεί η παρέμβαση μου θα είναι προς τη θετική κατεύθυνση και όχι την αρνητική».

Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση της κας Καίτης Κληρίδη χθες (11/2) περί διαφθοράς, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «δεν θέλω να σχολιάζω χυδαιότητες. Δεν θέλω να σχολιάζω αυτό που προσπάθησαν άλλοι να περάσουν μέσα στον λαό. Θα πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι μιλά με πικρία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε «και βεβαίως με πικρία. Είναι δυνατόν ποτέ επειδή φέρεις ένα όνομα να πρέπει να μην το τιμάς κιόλας».

Στο βίντεο οι δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και η άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top