ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντά στον ΠτΔ η Καίτη Κληρίδου: «Σε λίγες μέρες θα πάει σπίτι του – Ο βίος και η Πολιτεία του καθενός είναι ανοικτό βιβλίο»

Απαντά στον ΠτΔ η Καίτη Κληρίδου: «Σε λίγες μέρες θα πάει σπίτι του – Ο βίος και η Πολιτεία του καθενός είναι ανοικτό βιβλίο»

Σήκωσε το γάντι η Καίτη Κληρίδου και απάντησε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος νωρίτερα σήμερα (12/2) κληθείς να σχολιάσει καταγγελίες της είχε τονίσει πως «δεν σχολιάζω χυδαιότητες».

Σε δηλώσεις της μετά την άσκηση του δικαιώματος του Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, τον οποίο και συνόδευε, η κ. Κληρίδου κληθείσα να σχολιάσει τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, είπε πως «δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εξάλλου σε λίγες μέρες θα πάει σπίτι του. Εγώ θέλω να πω όποιο και να είναι το εκλογικό αποτέλεσμα, ο ΔΗΣΥ θα είναι εδώ ενωμένος, δυνατός», συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

«Όλοι εμείς που θυμούμαστε τι μας δίδαξε ο Γλαύκος Κληρίδης, πόσες φουρτούνες πέρασε και πώς τις αντιμετώπισε, οι γνήσιοι Συναγερμικοί θα σταθούν δίπλα στον Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι ηγετική φυσιογνωμία και θα ασκήσουμε τον ρόλο μας σαν υπεύθυνη αντιπολίτευση», υπογράμμισε η κ. Κληρίδου.

Ερωτηθείσα για το λόγο που γίνεται στόχος και ειδικότερα αυτή την χρονική στιγμή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπέδειξε με νόημα τα εξής: «Είναι μικρός ο τόπος μας. Όλοι ξέρουμε πράγματα και καταστάσεις. Κάποτε αν μας συμφέρει τις κρύβουμε, αλλά νομίζω ο βίος και η Πολιτεία του καθενός είναι ανοικτό βιβλίο στην Κύπρο, οπότε δεν χρειάζεται να σχολιάσω εγώ. Ίσως έπρεπε να κάνουμε κάποιες σκέψεις νωρίτερα για το πώς θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί αυτός ο άνθρωπος».

Στο βίντεο οι δηλώσεις της κ. Κληρίδου:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top